Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد :موزه استاد عزت الله انتظامی با اهدای لوازم شخصی این هنرمند بزرگ توسط خانواده ایشان ، با نمایش ۹ دهه زندگی هنرمندانه وی، بار دیگر بر روی هنر دوستان گشوده شد.

به گزارش امتداد ،سید حمید موسوی شهردار این منطقه در مراسم بزرگداشت استاد عزت الله انتظامی که در باغ موزه سینما روز شنبه -۲۶ مرداد ماه- با حضور پیروز حناچی شهردار تهران، محمد جواد حق شناس رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران ، جامعه هنری و هنردوستان برگزار شد با بیان خبر فوق اظهار داشت : با همکاری خانواده مرحوم استاد انتظامی توانستیم آثار هنری و وسایل زندگی این هنرمند فرهیخته را در خانه موزه ایشان جمع آوری کنیم و با مرمت، بازسازی و جانمایی آنها مجموعه ای غنی را بر ای نسل های آتی به یادگار از این هنرمند فرهیخته ، با مساعدت خانه هنرمندان و سازمان زیباسازی شهر تهران گردآوری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: استاد انتظامی همیشه در اوج بود و با عزت زندگی کرد و آثار فاخری از خود باقی گذاشت که خانه موزه وی در منطقه یک بعنوان یکی از افتخارات ما محسوب می شود.
شهردار منطقه یک در مراسم رونمایی از سردیس و تابلو دیوار کوب خیابان استاد عزت الله انتظامی در منطقه یک نیز با اشاره به تملک خانه نیما یوشیج و آماده سازی خانه موزه سیمین و جلال و نامگذاری خیابان الف به نام استاد جمشید مشایخی تصریح کرد: این اقدامات حداقل کاری است که مدیریت شهری در راستای اعتلای نام هنرمندان انجام داده و امیدواریم بتوانیم اقدامات اینچنینی را گسترش دهیم.
موسوی با اشاره به تغییر مسیر سرمایه گذاری در منطقه یک از مسکن به خدماتی،گردشگری و امور فرهنگی خاطرنشان کرد : موقعیت اکولوژیکی و محدوده های مستعد توسعه در شمال تهران از جمله ارتفاعات ، رود دره ها و… موجب تغییر رویکرد در منطقه از بخش مسکن به خد ماتی و گردشگری شده و می تواند گردشگری منطقه را در بخش های تفرجگاهی، مذهبی، تاریخی، طبیعی، سلامت، ورزش ،پردیس های هنری، تجاری و… در سطح فرا منطقه ای و فراملی توسعه دهد و این امر تولید ثروت جدید را برای سرمایه گذاران به همر اه خواهد داشت.
گفتنی است در انتهای این برنامه از کتاب یادنامه استاد انتظامی با نام ” یک عمر با عزت” که در ۸ فصل شامل عزت الله به روایت نزدیکان، اهالی تاتر،اهالی سینما، اهالی ادبیات و… است رونمایی شد.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۰۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!

سید رضا اکرمی در گفتگو با رویداد ۲۴، تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

بخش‌های مهم این گفتگو را در زیر می‌خوانید:

*همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

*مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و ... می‌شود. چون معیار‌ها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

*اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

*ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کار‌های دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

*اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

*درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کار‌ها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کار‌ها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

*اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کار‌ها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دو ساعته و سه ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • واکنش علی مطهری به نوازنده دف زن در مراسم سالگرد پدر
  • واکنش مطهری به ماجرای دختـر دف‌زن | خانم‌های مجلس به لاک غلیظش معترض بودنـد!
  • واکنش علی مطهری به ماجرای خانم دف‌زن در مراسم شهید مطهری/بدون مشورت با من این خانم را با یک آقا جایگزین کردند /خانم‌های معترض از او دلجویی کردند
  • قدردانی از هنرمندان در یک پایگاه مهم موسیقی/ خاطراتی که زنده شد
  • موزه سینما بزرگداشت کیانوش عیاری را برگزار می‌کند
  • نمایش «وضوح ناقص» در خانه عکاسان جوان
  • بزرگداشت کیانوش عیاری در موزه سینما
  • زندگی و زمانه آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی در «شمع محفل»
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش