Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، سامان احتشامی، نوازنده پیانو و آهنگساز که مهمان برنامه «پنجشنبه جمعه» رادیو ایران بود، در گفتگو با منصور ضابطیان گفت: موسیقی هنر بیان احساسات آدم ها به وسیله صدا است و می شود آدم احساساتش را به وسیله سازش بیان کند. 27 خرداد 99 وارد بیستمین سال زندگی مشترکمان شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اسم همسرم راز است. مدیریت زندگی من دست اوست. مراقب من است و از او ممنون هستم. حتما اتفاقاتی در زندگی مان افتاده است که با یکدیگر تفاهم نداشته ایم اما در نهایت گفتگو کردیم و به تفاهم رسیدیم و هرگز در این سال ها قهر نکردیم. قطعه موسیقی راز باغ را به همسرم تقدیم می کنم.

او در پاسخ به این پرسش که جلوی چه کسی تا به حال ترسیده ای ساز بزنی، گفت: محمد رحمانیان، چون خیلی خیلی می داند. ایراداتی از نوازندگی من گرفته است و چیزهایی به من آموخته است که تا به حال کسی به من نیاموخته بود. تا به حال از کسی نترسیده ام اما وقتی محمد رحمانیان در تمرینات تئاتر بالای سر من می ایستاد قلبم می ایستاد. خیلی از او در تئاتر آموخته ام. می ترسیدم و یاد می گرفتم. آقای رحمانیان برای متنش شخصیت قائل است و برای کارش حرمت قائل است. ما یک واو هم جا نمی انداختیم. جرات این کار را نداشتیم. چون این استرس را داشتم دیگر هیچ وقت با کسی کار نکردم که این مقدار استرس داشته باشم.

احتشامی بیان کرد: قطعه ای به نام زندگی را زمانی ساختم که صاحبخانه ام گفت خانه ام را می خواهم و باید بلند شوید. من مجبور بودم دنبال خانه بگردم و خیلی خیلی بی پول بودم. اسم این آهنگ را آواره گذاشتم. اما زمانی که گذشت و خانه دیگری پیدا کردم اسمش را به زندگی تغییر دادم. با خودم گفتم زندگی همین است و در جریان است. همیشه در بین مردم هستم و برای مردم زندگی می کنم. معتقدم هنرمندی که با مردم زندگی نکند و مردمی نباشد هنرش دو قران هم نمی ارزد.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که تا به حال برای کسی ژست گرفته ای، گفت: هرگز اینطور نبوده است.

این آهنگساز در پاسخ به این سوال که آدم حسابی ترین آدمی که در زندگی دیده ای چه کسی بوده است، توضیح داد: عزت الله. او راهنمایی بزرگی به من کرد. وقتی سوم دبیرستان بودم نمایش در دانشگاه آزاد قبول شدم. آن زمان توانایی این را داشتیم که یکسال دانشگاه را بخریم و مرخصی بگیریم. می توانستیم آن سال را بگیریم و داشته باشیم. با خیال راحت دیپلمی بگیریم و بعد به دانشگاه برویم. مجید انتظامی و استاد انتظامی را دیدم. اجازه داشتم به او عمو عزت بگویم. گفتم عمو می خواهم همکار شما شوم. استاد به آشپزخانه رفت و گفت بچه بیا کارت دارم. گفتم آقا در خدمتم. گفت ببین آن زمانی که ما بازی کردیم فرق می کرد. من توانستم بچه ام را به امریکا بفرستم. توانستم خانه و ویلا بخرم. الان می خواهیم کار و زندگی کنیم و بکوبیم و بسازیم. تو قد و قامتت به این کار نمی خورد. من چقدر پررو بودم که گفتم آقا مگر قد و قامت شما چقدر از من بلندتراست. گفت آن زمان فرق می کرد. به تو نهایت نقش راننده تاکسی یا روزنامه فروش و اینها در فیلم می دهند. ریخت تو به این کارها نمی خورد. همان سازت را بزن. سال بعد موسیقی قبول شدم. خدا او را بیامرزد.
«پنجشنبه جمعه» با اجرای منصور ضابطیان و به تهیه کنندگی زهرا قائدی هر هفته پنجشنبه و جمعه ساعت 22 همزمان با پخش صوتی از رادیو ایران به صورت تصویری نیز از سایت این شبکه رادیویی پخش می شود.

منبع: فارس

کلیدواژه: موسیقی عزت الله انتظامی سامان احتشامی ماجرای نوازنده تا به حال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۰۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی و زمانه آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی در «شمع محفل»

«شمع محفل» پنجمین دفتر از مجموعه «قله‌ها به آسمان نزدیکترند» به قلم محمدعلی عباسی اقدم است که به زندگی و زمانه آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی اختصاص یافته است. این کتاب همزمان با برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، رونمایی می‌شود.

کتاب روایت سبک زندگی و تلاش‌های علمی و عملی عالم عامل و وارسته‌ای است که قریب چهل سال در عرصه سیاست حضور موثر و مفیدی داشت و در «بن بست» ها و بزنگاه‌های دشوار دوران مبارزه با رژیم پهلوی، نقش‌آفرینی و گره‌گشایی کرد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تمام وقت و انرژی خود را در عرصه دشوار تعلیم و تربیت مصروف داشت که حیاتی‌ترین و مهمترین نیاز کشور را تربیت نیرو و در یک کلام «انسان سازی» می‌دانست.

«شمع محفل» روایت فرازهایی کوتاه از زندگی بلند عالم ناشناخته‌ای است که با برپایی جلسات تفسیر قرآن و اخلاق در مسجد جامع تهران در طول چهل سال متوالی، فصل نوینی در ترویج معارف الهی رقم زد. «شمع محفل» پنجمین دفتر از مجموعه «قله ها به آسمان نزدیکترند» از سوی دفتر نشر فرهنگ اسلامی در ۲۹۶ صفحه چاپ و منتشر می‌شود. «اقیانوس آرام»، «آن مرد بی نهایت»، «کرشمه ماه» و «بهشتی در این حوالی» از دیگر کتاب‌های این مجموعه است.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری کتاب ایران

دیگر خبرها

  • واکنش علی مطهری به نوازنده دف زن در مراسم سالگرد پدر
  • فرار زن جوان از دست مرد شیطان‌صفت | مرا به بیابان‌های اطراف شهر کشاند و...
  • مصائب کودکان سرراهی
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • استعدادهای دانش‌آموزان همچون گنجینه‌ای در دست معلمان است
  • می‌ترسم جنگ تمام شود و این زندگی ادامه داشته باشد!
  • علی مطهری: نوه‌ها، نتیجه‌ها و نبیره‌های آیت الله مطهری دچار بن بست فکری یا پوچی در زندگی نشده‌اند
  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • زندگی و زمانه آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی در «شمع محفل»
  • ماجرای هدیه و نامه شهید زاهدی به رهبر انقلاب چه بود؟