Web Analytics Made Easy - Statcounter

«پروانه معصومی» گفت: یک روز صبح زود استاد «عزت‌اله انتظامی» که در فیلم «چمدان» با ایشان هم‌بازی بودم، خبر برنده شدنم در سومین جشنواره فیلم فجر را به من داد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، پروانه معصومی برنده لوح زرین بازیگر نقش اول زن از سومین دوره این جشنواره به خاطر فیلم‌ «گل‌های داوودی» ساخته رسول صدرعاملی در مورد خاطراتش از آن دوره جشنواره گفت: زمان اختتامیه دوره سوم جشنواره من سر صحنه فیلمبرداری فیلم «چمدان» به‌کارگردانی زنده‌یاد «جلال مقدم» و از برنده شدن خودم خبر نداشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با وجود این که در سال ۶۳ چیزی به عنوان فضای مجازی نبود اما این شایعه پخش شده بود که من به دلایلی قصد حضور در مراسم اختتامیه را ندارم، در حالی که همه می‌دانستند من مشغول بازی در فیلم «چمدان» هستم.

معصومی ادامه داد: من در آن روزها بی‌خبر سرصحنه مشغول بازی در فیلم بودم و یک روز صبح زود، زنده‌یاد استاد انتظامی که در آن فیلم با ایشان هم‌بازی بودم، در اتاق محل اقامت من را زد و گفت دخترم به تو تبریک می‌گویم که برنده جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره شده‌ای...

معصومی که در دور ششم جشنواره هم برای دومین بار برای فیلم «جهیزیه برای رباب» ساخته زنده‌یاد «سیامک شایقی» و «شکوه زندگی» ساخته حسن محمدزاده لوح زرین جشنواره ششم را گرفته بود، کسب این جایزه را هم غافلگیرکننده خواند و درباره آن گفت: شب اهدای جوایز همراه با «رخشان بنی‌اعتماد» و «جهانگیر کوثری» در سینما مشغول دیدن فیلم «شاید وقتی دیگر» ساخته «بهرام بیضایی» بودیم که بحث جایزه گرفتن یا نگرفتن من مطرح شد و خانم بنی‌اعتماد گفت چون یک بار جایزه گرفتی، احتمالا دیگر جایزه نمی‌گیری... من بعد از شنیدن این حرف بلند شدم و از سینما به سمت محل برگزاری مراسم اختتامیه رفتم که ناباورانه دوباره برنده جایزه شدم.

انتهای پیام //

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر فضای مجازی بازی بازی بهرام بیضایی جشنواره فیلم فجر فرهنگ و هنر فضای مجازی عزت الله انتظامی پروانه معصومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۸۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: مجرمین با این شگرد بیش از پنج میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند که شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح این خبر اظهار داشت" یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده‌ی صد میلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجرمین با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده است در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.
سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین شناسایی و پس از تشریفات قضائی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمین افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند قطعاً کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و … با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تأیید منشأ این تماس‌ها نمی‌باشد همچنین شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 6097969

دیگر خبرها

  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • در دومین مرحله قرعه کشی پذیرنده ملی شاید شما برنده باشید
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • ببینید | خاطره جالب روحانی معروف از آوازخوانی در حضور رهبر معظم انقلاب و آیت الله جوادی آملی
  • ببینید | واکنش جالب معلم عربی محمد بحرانی به خاطره‌ای که بحرانی از او در برنامه تعریف کرد
  • «فرج الله سلحشور» تئاتر را از مسجد آغاز کرد و بعد آثارش در جهان دیده شد
  • اهدای جایزه «فرج الله سلحشور» در جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • اسکار آلمان برندگانش را شناخت/ «مردن» لولای ۲۰۲۴ را برد
  • رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود